Brug af lommelygte

Du kommer aldrig til at gå i mørke mere. Programmet Lommelygte tænder for telefonens LED-lys, så den lyser, når du har brug for det.
På startskærmen trykker du på > Lommelygte. Programmet afspiller en kort animation, der viser dig, hvordan du justerer lysstyrken og tænder/slukker for den.
  • Juster lysstyrken for lyset ved at glide fingeren til venstre eller højre på lommelygtens hoved.
  • Tænd/sluk for lyset ved at banke på omskifteren på lommelygtens stav.