Læsning af nyheds-feeds

Brug Nyheder til at abonnere på nyheds-feeds, som holder dig opdateret med det seneste på internettet. Vælg fra et udvalg af kanaler, der dækker top-blogs, nyhedswebsteder eller sportssider, eller få nyhedsopdateringer baseret på de søgeord, du vælger.
startskærmen trykker du på > Nyheder.
Lister over kanaler, der abonneres på. Find ud af, hvordan du abonnerer under Abonnement på nyhedskanaler.
Lister kanaler, der indeholder historier, som du har markeret med stjerne. Se Sæt stjerne på en historie.
Lister de søgeord, du har søgt på og tilføjet. Se Tilføjelse af et søgeord.

Abonnement på nyhedskanaler

1. startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På fanen Abonnementer trykker du på Tilføj feeds.
  3. Gør et af følgende:
    Tryk Til
    Enhver kategori (f.eks. Blogs, Underholdning, Sport og mere) Vælg mellem populære nyheds-feeds.
    Søg efter flere Søg på nettet efter andre kanaler.
    Tilføj Google-nyheds-feed Abonner på kanalen Google News.
    Tilføj fra URL Indtast hele URL'en for en nyheds-feed, du vil abonnere på.
  4. Når du har valgt den kanal eller se kanaler, som du vil abonnere på, trykker du på Tilføj.

Ændring af opdateringsplan og skrifttypeindstillinger

I programmet Nyheder trykker du på MENU og så på Indstillinger, og gør følgende:
Tryk Til
Opdater plan Vælg et tidsinterval for at hente opdateringer automatisk for kanaler, som du har abonneret på, eller vælg Manuelt.
Skriftstørrelse Vælg den skrifttypestørrelse, der skal bruges til visning af historier.

Manuel søgning efter nye historier

På fanen Abonnementer trykker du på MENU og derefter på Opdater.

Læsning af en historie

1. startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På fanen Abonnementer trykker du på en kanal.
  3. Tryk på en historie for at læse den. Mens du læser en historie, kan du trykke på:
    • for at markere historien med en stjerne som en favorit.
    • for at dele historien via en meddelelse (kun link til historien) eller e-mail.
    • for at slette historien fra listen med historier.
    • og for at gå til næste eller forrige historie på kanalen.
  4. Hvis du vil læse hele historien, skal du trykke på Læs fuld artikel. Det åbner historien i webbrowseren.

Sæt stjerne på en historie

Sæt en stjerne på dine foretrukne historier for at gøre det nemt at vende tilbage til dem. Stjernemarkerede historier vises på fanen Stjernet.
Gør et af følgende:
  • På listen over historier trykker du på ved siden af en historie.
  • Mens du læser en historie, skal du trykke på tæt på øverste højre hjørne af skærmen.
Du kan fjerne stjernen fra en historie ved at trykke på stjerneikonet igen.

Tilføjelse af et søgeord

Find historier, som interesserer dig nemmere, ved at oprette søgeord. Historier, der indeholder søgeordet grupperes samlet på fanen Søgeord.
  1. startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. På fanen Søgeord trykker du på Tilføj søgeord.
  3. Indtast søgeordet, og tryk så på Tilføj.
Dit nye søgeord vises på fanen Søgeord. Tryk på søgeordet for at vise de historier, der indeholder det søgeord.

Tilføjelse af Nyheder-widget'en

Læs bidder af historier lige på startskærmen.
  1. startskærmen trykker du på > Widget > Nyheder.
  2. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  3. Vælg den kanal, hvis historier, du vil læse på widget'en.
  4. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen, og slip den.