Få kørselsvejledninger

Få detaljerede vejledninger til din destination. Google Maps kan give dig vejledninger, hvis du går, med offentlige transportsmidler eller i bil.
  1. Tryk på MENU, mens du ser på et kort, og tryk så på Kørselsvejledninger.
  2. Brug den aktuelle placering som udgangspunkt, eller indtast en placering, hvor du vil starte fra i det første tekstfelt. Indtast så din destination i det andet tekstfelt.
    Eller tryk på for at vælge en adresse blandt kontaktpersonerne eller et punkt, som du trykker på, på kortet.
  3. Tryk på ikonet for bil, offentlig transport eller gang.
  4. Tryk på .
  5. Hvis det sted, du har angivet som din destination, har flere mulige placeringer, skal du vælge den, du vil tage til. Den næste skærm viser vejledninger til destinationen i en liste.
  6. Tryk på Vis på kort for at se vejledningen på kortet.
  7. Tryk på piletasterne på kortet for at følge vejledningerne.
Når du er færdig med at se eller følge kørselsvejledningen, skal du trykke på MENU og så trykke på Mere > Ryd kort for at nulstillet kortet. Din destination gemmes automatisk i Google Maps-oversigten.