Søgning efter placeringer og steder

Du kan på Google Maps søge efter en adresse, en by eller en virksomheds- eller institutionstype, f.eks. museer i london). Søgeresultaterne kan inkludere oplysninger som stedets telefonnummer, adresse og anmeldelser. Du kan også få kørselsvejledninger til stedet eller se det i Gadevisning,når det findes.

I takt med at du indtaster et søgeord, vil der blive vist foreslåede matcher mellem kontaktpersoner, nettet og tidligere søgte emner. Du kan trykke direkte på en match for at søge efter den.

1. Tryk på SØG, mens du ser på et kort.
  2. Indtast det sted, du leder efter, i søgefeltet.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på for at søge efter det udtryk, du indtastede.
    • Tryk på et foreslået søgeemne.
    Søgeresultaterne vises som markeringer på kortet.
Vis søgeresultaterne som en liste.
Vælg den forrige eller næste markering på kortet.
Tryk på ballonen over placeringsmærket for at se flere oplysninger om placeringen.

Efter tryk på den ballon, der viser den placering, du ønsker, kan du se adressen, klassifikationen og anmeldelser, hvis de fines.

• Tryk på skærmknapperne for at få kørselsvejledninger, se placeringen i Gadevisning, hvis den findes, og andet. Rul ned ad skærmen for at få flere valgmuligheder.
  • Tryk på Detaljer for at se yderligere oplysninger.
  • Glid til venstre eller højre over skærmen for at se næste eller forrige søgeresultat.