Afsendelse af oplysninger via Bluetooth

Du kan bruge Bluetooth til at sende oplysninger fra telefonen til anden Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. en telefon eller bærbar computer.
Du kan sende følgende typer oplysninger, afhængigt af den enhed, du sender til:
  • Billeder og videoer
  • Kalenderbegivenheder
  • Kontakter
  • Lydfiler
Første gang, du overfører oplysninger mellem telefonen og en anden enhed, skal du indtaste eller bekræfte en sikkerhedsadgangskode. Derefter er telefonen og den anden enhed parret, og du skal ikke udveksle adgangskoder for at overføre oplysninger i fremtiden.

Før du starter, skal du sætte modtagerenheden i synlig tilstand. Du skal måske også indstille den til “Modtag overførsler” eller “Modtag filer”. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om modtagelse af oplysninger over Bluetooth.

1. Åbn det program på telefonen, der indeholder de oplysninger eller den fil, du vil sende.
  2. Følg vejledningen for den type emne, du vil sende:
    Optaget billede eller video Når du har optaget skal du på eksempelskærmen Kamera trykke påDel og så trykke på Bluetooth.
    Billeder eller videoer
    1. På fanen Album i programmet Galleri vælger du et album.
    2. Tryk på knappen Del og så trykke på Bluetooth.
    3. Vælg de emner, du vil dele, og tryk så på Næste.
    Kontaktperson
    1. På fanen Alle i programmet Personer trykker og holder du på en kontaktperson og trykker så på Send kontakt som vCard.
    2. Vælg muligheden Send kontakt - Bluetooth.
    Kalenderaftale eller -begivenhed I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenhed og trykker derefter på Del vCalendar > Bluetooth.
    Musikspor Når nummeret vises på skærmen Afspilles nu i programmet Musik, trykker du på MENU og så på Del > Bluetooth.
    Taleoptagelse På skærmen Taleoptagelse trykker du på knappen Del og så på Bluetooth.
  3. Tænd for Bluetooth, hvis du bedes om det.
  4. Hvis du ikke har parret med modtagerenheden før, skal du trykke på Scan efter enheder.
  5. Tryk på navnet på den modtagende enhed.
  6. Hvis du bedes om det, skal du acceptere anmodningen på telefonen og den modtagende enhed.

Du skal også indtaste den samme adgangskode på både telefonen og den anden enhed eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode.

7. Accepter filen på modtagerenheden.

Hvor afsendte oplysninger gemmes

Når du sender oplysninger fra din telefonen via Bluetooth, vil det sted, hvor de gemmes, afhænge af oplysningernes type og modtagerenheden.

Hvis du sender en kalenderbegivenhed eller kontaktperson, tilføjes de normalt direkte til det tilsvarende program på modtagerenheden. Hvis du f.eks. sender en kalenderbegivenhed til en kompatibel telefon, vises begivenheden i telefonens kalenderprogram.

Hvis du sender en anden filtype til en Windows-computer, gemmes den normalt i mappen Bluetooth Exchange i dine personlige dokumentmapper.

• I Windows XP kan stien være: C:\Documents and Settings\[dit navn]\My Documents\Bluetooth Exchange.
  • I Windows Vista kan stien være: C:\Users\[dit brugernavn]\Documents.
  • I Windows 7 kan stien være: C:\Users\[dit brugernavn]\My Documents\Bluetooth Exchange Folder

Hvis du sender en fil til en anden enhed, kan den gemte placering afhænge af filtypen. Hvis du f.eks. sender en billedfil til en anden mobiltelefon, bliver den måske gemt i en mappe kaldet “Billeder”.