INDSTILLINGER & SERVICES
Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed
INDSTILLINGER & SERVICES

Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse af en Bluetooth-enhed

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  2. Tryk og hold på den enhed, der skal afbrydes fra i afsnittet Bluetooth-enheder.
  3. Tryk på Afbryd.

Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed

Du kan få telefonen til at glemme sin parringsforbindelse med en anden Bluetooth-enhed. Opret forbindelse til en anden enhed igen ved at indtaste eller bekræfte en adgangskode igen.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  2. Tryk og hold på den enhed, der skal afparres i afsnittet Bluetooth-enheder.
  3. Tryk på Afbryd og ophæv parring.

Eller tryk på Ophæv parring, hvis Bluetooth-enheden aktuelt ikke har forbindelse til telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire