Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt

Du kan lytte til musik på et Bluetooth-stereohovedsæt eller gennemføre håndfri samtaler med et kompatibelt Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt. Det er den samme procedure ved konfiguration af stereolyd og håndfri.
  • Hvis du vil lytte til musik på hovedsættet eller bilsættet, skal hovedsættet eller bilsættet understøtte A2DP Bluetooth-profilen.
  • Før du tilslutter dit hovedsæt, skal du gøre det synligt, så telefonen kan finde det. Du kan finde ud af, hvordan du gør det ved at se i hovedsættets vejledning.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  2. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  3. Sørg for, at hovedsættet er synligt.
  4. Tryk på Scan efter enheder. Din telefon vil begynde at scanne efter Bluetooth-enheder inden for rækkevidde.
  5. Når du ser navnet på dit hovedsæt i afsnittet med Bluetooth-enheder, skal du trykke på det. Din telefon vil så automatisk forsøge at parre sig med hovedsættet.
  6. Hvis den automatisk parring mislykkes, skal du indtaste den adgangskode, som blev leveret med hovedsættet.
Parrings- og forbindelsesstatus vises under det håndfri hovedsæts eller bilsættets navn i afsnittet med Bluetooth-enheder. Når Bluetooth-hovedsættet eller bilsættet er tilsluttet til telefonen, vises ikonet for tilsluttet Bluetooth på statuslinjen. Afhængigt af den type hovedsæt eller bilsæt, du har tilsluttet, kan du så begynde at bruge hovedsættet eller bilsættet for at lytte til musik og/eller foretage og modtage telefonopkald.

Genoprettelse af forbindelse til et hovedsæt eller et bilsæt

Normalt kan du nemt genoprette forbindelse til dit hovedsæt ved at aktivere Bluetooth på telefonen og så aktivere hovedsættet. Du skal dog måske oprette forbindelse manuelt, hvis dit hovedsæt har været brugt med en anden Bluetooth-enhed.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  2. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  3. Sørg for, at hovedsættet er synligt.
  4. Tryk på hovedsættets navn i afsnittet om Bluetooth-enheder.
  5. Hvis du bedes om at indtaste en adgangskode, kan du prøve med 0000 eller 1234, eller se i hovedsættets/bilsættets dokumentation for at finde adgangskoden.
Hvis du stadig ikke kan genoprette forbindelse til hovedsættet eller bilsættet, skal du følge vejledningerne i Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed og så følge trinnene under Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt.