Grundlæggende om Bluetooth

Bluetooth er en trådløs kommunikationsteknologi til kort afstand, som sætter enheder i stand til at udveksle oplysninger over en afstand på ca. 8 meter uden at kræve fysisk forbindelse.

Tænde/slukke for Bluetooth

Du kan deaktivere Bluetooth, når du ikke bruger det for at spare på batteriets strøm eller på steder, hvor det er forbudt at bruge en trådløs enhed, f. eks. ombord på et fly eller på hospitaler.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk.
  2. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Bluetooth.
En endnu nemmere måde at tænde/slukke for Bluetooth på er med Bluetooth-widget'en på startskærmen. Vejledning i tilføjelse af en widget til startskærmen findes under Personaliser din startskærm med widgets.

Ændring af telefonens navn

Telefonens navn identificerer telefonen overfor andre enheder.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  2. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  3. Tryk på Enhedsnavn.
  4. Indtast navnet på telefonen i dialogboksen, og tryk på OK.