Brug af telefonen som et modem (tethering)

Kom online med din bærbare eller skrivebordscomputer på et hvilket som helst tidspunkt med telefonens dataforbindelse.

Du skal have SIM-kortet indsat i telefonen for at bruge dataforbindelsen. Se under Dataforbindelse for at få flere oplysninger om konfiguration og brug af dataforbindelsen.

Før du kan bruge telefonen som et modem, skal du sørge for først at kopiere HTCDriver.exe fra telefonens microSD-kort til computeren. Flere oplysninger om, hvordan du kopierer, findes under Kopiering af filer til eller fra lagerkortet. Dobbeltklik på denne fil, og følge skærmvejledningen for at installere modemdriveren på computeren.

1. Sørg for, at din telefons dataforbindelse er aktiveret. Se Dataforbindelse for at få at vide, hvordan du tænder for telefonens dataforbindelse.
  2. Tilslut telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. Vælg Deling af internetforbindelse på skærmen Tilslut til PC, og tryk så på Udført.