Dataforbindelse

Din telefon bliver automatisk konfigureret til at bruge din udbyder af trådløs tjenestes forbindelse, når du tænder for din telefon for første gang (hvis SIM-kortet er indsat).

Kontrol af den dataforbindelse, du bruger

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk > Netværksudbydere eller Navne på adgangspunkter.

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelsen, kan det hjælpe med at forlænge batteriets levetid. Det kan også spare penge på dataomkostninger. Når dataforbindelsen slukkes, kan du måske ikke altid modtage automatisk opdateringer til din e-mail, dine sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk.
  2. Rul ned til telefonens valgmenu.
  3. Tryk på Mobilt netværk.

Oprettelse af et nyt adgangspunkt

Når du skal tilføje endnu en dataforbindelse på din telefon, skal du hente navnet på og indstillingerne for adgangspunktet (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det kræves) fra udbyderen af den trådløse tjeneste.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk > Navne på adgangspunkter.
  3. Tryk på MENU på skærmen for APN'er, og tryk så på Nyt APN.
  4. På skærmen Rediger adgangspunkt indtaster du indstillingerne for APN. Tryk på indstillingselementet for APN for at redigere det.
  5. Tryk på MENU og så på Gem.

Aktivering af data-roaming

Data-roaming sætter dig i stand til at oprette forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk og få adgang til datatjenester, når du ikke er inden for din mobiludbyders dækningsområde.
Vigtigt: Adgang til datatjenester under roaming kan koste mange penge. Forespørg om data-roaming-priser hos din udbyder af mobil tjeneste, før du aktiverer data-roaming.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk, og marker så afkrydsningsfeltet Data-roaming.
Du kan også markere afkrydsningsfeltet Lyd til data-roaming, hvis du vil have, at telefonen afspiller en lyd, så du ved, når det opretter forbindelse til en roaming-netværk.