KOMMUNIKATION
Styring af e-mail-meddelelser
KOMMUNIKATION

Styring af e-mail-meddelelser

Sletning af en e-mail-meddelelse fra indbakken

1. I e-mail-kontoens indbakke trykker og holder du på den meddelelse, du vil slette.
  2. I valgmenuen trykker du på Slet.

Sletning af mere end en meddelelse

1. I indbakken for e-mail-kontoen trykker du på MENU og så på Slet.
  2. Vælg de meddelelser, du vil slette, og tryk så på Slet.

Flytning af en hel samtale til en anden mappe

Hvis du hurtigt vil flytte alle e-mail-meddelelser om det samme emne til en anden mappe, skal du bare flytte hele samtalen.
  1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. Gå til fanen Samtaler.
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Flyt til.
  4. Flyt en hel samtale ved at markere dens emnetitel. Du kan vælge mere end ét emne, hvis du vil flytte flere samtaler ad gangen.
  5. Tryk på Flyt til, og tryk så på den mappe, hvortil du vil flytte samtalen.

Flytning af individuelle e-mail-meddelelser til en anden mappe

1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. Gå til fanen Modtaget eller en anden fane (bortset fra fanen Samtaler).
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Flyt til.
  4. Vælg de e-mail-meddelelser, du vil flytte.
  5. Tryk på Flyt til, og tryk så på den mappe, hvortil du vil flytte e-mail-meddelelserne.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire