KOMMUNIKATION
Søge i din e-mail-indbakke
KOMMUNIKATION

Søge i din e-mail-indbakke

startskærmen trykker du på > E-mail. Din e-mail-indbakke vises.
Skift til en anden e-mail-konto, eller tilføj en ny e-mail-konto.
Antal ulæste e-mail-meddelelser.
Tryk på en af fanerne for at filtrere dine modtagne meddelelser.

Modtaget

Viser e-mail-meddelelser som individuelle emner.

Samtaler

Viser meddelelser som samtaler grupperet i overensstemmelse med emne. Tryk på et emne i listen for at vise e-mail-samtalen.

Fra [gruppe]

Viser alle e-mail-meddelelser fra en kontaktpersongruppe. Vælg den kontaktpersongruppe, der skal vises, ved at trykke på MENU, trykke på Vis og så vælge en gruppe. Tilføj flere kontaktpersoner til gruppen herfra denne fane ved at trykke på Tilføj kontakt til gruppe, vælge de kontaktpersoner, du vil tilføje og så trykke på Gem.

Ulæst

Viser ulæste meddelelser.

Markeret

Viser alle mærkede meddelelser. (kun Exchange ActiveSync.)

Mødeindkaldelser

Viser mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist. (kun Exchange ActiveSync.)

Vedhæftninger

Viser alle meddelelser, der har vedhæftninger.

Opdatering af en e-mail-konto

Du kan også synkronisere dine sendte og modtagne e-mails manuelt på et hvilket som helst tidspunkt, lige meget hvad dine automatisk synkroniseringsindstillinger er.
Når du står på den konto, der skal synkroniseres, trykker du på MENU og derefter på Opdater.

Sortering af e-mail-meddelelser

Du kan sortere e-mail-meddelelser efter modtagelsesdato, prioritet, emne, afsender eller størrelse.
I e-mail-kontoens indbakke trykker du på MENU, trykker på Sorter og vælger mellem sorteringsvalgene.

Gennemgå din indbakke hurtigt

Hvis du har en lang liste med e-mail-meddelelser i din indbakke, kan det være svært at gennemgå listen og finde den e-mail, du leder efter. Du kan hurtigt gennemgå din indbakke ved at bruge fingerbevægelser. Du kan hurtigt gennemgå din indbakke ved at bruge fingerbevægelser.
  1. Skift til den e-mail-kontos indbakke, du vil have vist.
  2. Vælg en sorteringsrækkefølge til visning af dine e-mail-meddelelser. Se Sortering af e-mail-meddelelser.
  3. Tryk og hold to fingre på en e-mail-meddelelse, og træk så lidt nedad uden at løfte fingrene.
Din skærm springer så til næste eller forrige sæt e-mail-meddelelser baseret på den valgte sorteringsrækkefølge. F.eks.:
  • Hvis dine e-mail-meddelelser er arrangeret efter dato, vil skærmen springe til de e-mail-meddelelser, der er modtaget den foregående eller næste dag, afhængigt af din sorteringsrækkefølge.
  • Hvis dine e-mail-meddelelser er arrangeret alfabetisk efter afsendernavn eller emne, vil skærmen springe til den/det forrige eller næste afsender eller emne, afhængigt af din sorteringsrækkefølge.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire