Om E-mail

Programmet E-mail sætter dig i stand til at sende og modtage e-mails fra din webmail eller andre konti ved hjælp af POP3 eller IMAP. Det sætter dig også i stand til at få adgang til din Exchange ActiveSync-e-mail og andre funktioner på telefonen. Oplysninger herom findes under Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail.

Du kan tilføje E-mail-widget'en, så du kan se dine POP3/IMAP- eller Exchange ActiveSync-e-mails på startskærmen. Oplysninger om, hvordan du tilføjer widgets, findes under Personaliser din startskærm med widgets.