Twittering på telefonen

Peep er en Twitter™-klient, som sætter dig i stand til at bruge “twittering” på telefonen. Poster og læs tweets, send og modtag direkte meddelelser, søg efter nye Twitter-brugere, du vil følge, og alt sammen fra din telefon.
Hvis du ikke loggede ind på din Twitter-konto, da du tændte for telefonen første gang, skal du følge skærmvejledningen for at logge ind på din Twitter-konto.
startskærmen trykker du på > Peep. Peep åbner på fanen Alle tweets. Du kan glide til de andre faner for at se omtaler, direkte meddelelser eller favorit-tweets.
  • Tryk på en persons billede eller navn for at undersøge profildetaljer og alle hans eller hendes tweets.
  • Tryk og hold på et tweet for at åbne en valgmenu for at svare, sende en direkte meddelelse, gen-tweet'e og andet.

Afsendelse af et tweet

1. På skærmen Alle tweets fane Peep trykker du på det felt, der siger "Hvad sker der?".
  2. Indtast dit tweet.
  3. Tilføj et billede eller en placering til dit tweet.
    • Tryk på for at postere et billede fra Galleri eller Kamera til dit standard værtswebsted og tilføje linket til billedet til dit tweet.
    • Tryk på for at indsætte din placering i dit tweet. Du kan vælge at tilføje et kortlink, indsætte din placering eller indsætte dine positionskoordinater.
  4. Tryk på Opdater.

Søgning efter Twitter-brugere, der skal følges

1. På skærmen Peep trykker du på knappen SØG.
  2. Indtast søgekriterierne, og tryk så på .
  3. Tryk på den Twitter-bruger, du vil følge i listen over søgeresultater.
  4. Tryk på MENU, og tryk så på Følg.

Ikke følge en Twitter-bruger længere

1. På skærmen Peep trykker du på den Twitter-bruger, du ikke længere vil følge.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Følg ikke.

Afsendelse af en direkte meddelelse

Du kan kun sende en direkte meddelelse til en person, som følger dig.
  1. Tryk på skærmen Peep, og tryk så på MENU og så på Ny meddelelse.
  2. Tryk på feltet Til, og indtast navnet. I takt med at du indtaster tegn, vil navnene på Twitter-brugere, der matcher de tegn, du indtaster, blive vist. Tryk på navnet, når du ser det.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk så på Opdater.
Du kan også sende en direkte besked fra fanen Alle tweets eller Direkte besked. Tryk og hold på den person, du vil sende den direkte besked til på fanen Alle tweets eller Direkte besked, og tryk så på Send direkte meddelelse i valgmenuen.

Indstilling af muligheder for Peep

Tryk på skærmen Peep, og tryk så på MENU og så på Mere > Indstillinger. Du kan indstille disse muligheder:
Kontoindstillinger Log ud fra din Twitter-konto.
Generelle indstillinger Vælg, om du vil vise skærmnavnet eller det rigtige navn på de personer, du følger.
Send og modtag Angiv frekvensen for søgning efter nye tweets og antal tweets, der skal hentes.
Tjenester Angiv dit billedværtswebsted, billedkvalitet, placeringsvalg og URL-afkortningsvært.
Meddelelsesindstillinger Vælg hvornår og hvordan, du vil underrettes.

Tilføjelse af Twitter-widget'en

Tilføj Twitter-widget'en for at sende og følge dine tweets fra startskærmen.
  1. startskærmen trykker du på > Widget > Twitter.
  2. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  3. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen, og slip den.