PROGRAMMER & FUNKTIONER
Om Facebook for HTC Sense
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Om Facebook for HTC Sense

Hvis du loggede ind på din Facebook-konto, da du aktiverede og konfigurerede telefonen første gang, betyder det, at din Facebook-konto er linket til Facebook for HTC Sense på telefonen. (Hvis du ikke gjorde det, kan du konfigurere Facebook for HTC Sense på et hvilket som helst tidspunkt. Oplysninger findes under Tilføjelse af en social netværkskonto.)

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle dine Facebook-kontaktpersoner i Personer.
  • Se Facebooks-billeder direkte i programmet Galleri.
  • Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire