PROGRAMMER & FUNKTIONER
Brug af Friend Stream
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Brug af Friend Stream

Strømlin dine sociale netværkskonti med Friend Stream. Vis statusopdateringer, og se nye billedoverførsler, og opdater din egen status samtidigt på Facebook, Twitter og andre sociale netværk med Friend Stream.
  • Du skal være logget ind på mindst én socialt netværkskonto for at bruge Friend Stream. Du kan finde ud af, hvordan du logger på under Tilføjelse af en social netværkskonto.
  • Brug din Facebook-konto på Friend Stream ved at være logget ind via Facebook for HTC Sense. Flere oplysninger findes under Om Facebook for HTC Sense.
startskærmen trykker du på > Friend Stream. Friend Stream åbnes på fanen Alle opdateringer. Du kan glide til de andre faner for kun at se statusopdateringer, billedopdateringer eller links.

Når du trykker på en persons statusopdatering, kan du:

• Åbne Peep og se alle tweets. Se Twittering på telefonen
  • Skriv en kommentar Kan lide eller ikke lide en persons Facebook-indlæg.
  • Se en persons albumbilleder.

Når du trykker på en persons billede eller navn, kan du:

• Undersøge personens profildetaljer.
  • Se på personens Facebook-væg.
  • Undersøge personens tweet-indlæg.

Opdatering af din status

Du kan opdatere din status samtidigt på alle de sociale netværkskonti, som du er logget ind på.
  1. På fanen Alle opdateringer trykker du på det felt, der siger “Hvad tænker du på?”.
  2. Indtast din statusopdatering.
    • Hvis du ikke vil sende statusopdatering til alle dine sociale netværkskonti, skal du trykke på og fjerne markeringer i afkrydsningsfelterne for de sociale netværk, der skal udelukkes.
    • Hvis du vil anbefale et program, som du har hentet på Android Market, skal du trykke på . Find ud af mere om deling af programmer under .
  3. Tryk på Del.

Kommentarer til og synes om Facebook-indlæg

Du kan svare på et Facebook-indlæg, når du har trykket på en persons statusopdatering på fanen Alle opdateringer.
  • Tryk på det albumnavn, der vises i statusopdateringen, for at se og kommentere albummets billeder med programmet Galleri.
  • Tryk på Synes godt om eller Fjern Synes godt om for at synes om eller ikke synes om en persons statusopdatering.
  • I tekstfeltet "Skriv en kommentar" indtaster du det, du synes om en persons statusopdatering.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire