Synkronisering med en Google-konto

Når du logger ind på din Google-konto, kan du synkronisere Gmail™ og dine Google-kontaktpersoner og kalender mellem telefonen og nettet.
Du kan også logge ind på en Google-konto for at bruge Google-programmer, f.eks. Google Talk™ og Android Market™.
Bemærk: Hvis du sprang pålogning til en Google-konto over, da du første gange konfigurerede telefonen, kan der opstå problemer, når du bruger nogle Google-programmer. Hvis disse problemer fortsætter, skal du måske foretage en nulstilling til fabriksstandarder og indtaste dine Google-kontodetaljer, når du konfigurerer telefonen igen. For at nulstille til fabriksstandarder skal du se under Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder (hard-nulstilling).

Tilføjelse af flere Google-konti

Du kan tilføje mere end én Google-konto på telefonen. Efterfølgende Google-konti kan dog kun synkronisere Gmail og kontaktpersoner. Andre Google-tjenester bruger den første Google-konto, du tilføjede.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Google.
  3. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.