INDSTILLINGER & SERVICES
Om onlinekonti
INDSTILLINGER & SERVICES

Om onlinekonti

Din telefon kan synkronisere oplysninger og modtage opdateringer fra dine Google™- og Microsoft® Exchange ActiveSync®-konti samt populære onlinetjenester som Facebook®, Twitter™ og Flickr ™.

Her er nogle af de typer oplysninger, du kan synkronisere:

• Gmail™- og Exchange ActiveSync-e-mail.
  • Google- og Exchange ActiveSync-kontaktpersoner samt dine Facebook-venners kontaktoplysninger.
  • Kalenderbegivenheder fra din primære Google-konto og fra Exchange ActiveSync.
  • Statusopdateringer og links, der deles mellem dine venner og dig på sociale netværk som Facebook og Twitter.
  • Overførsler af billeder til Flickr og Facebook.
Bemærk: Du kan konfigurere en Exchange ActiveSync-konto på telefonen enten i E-mail-programmet eller under indstillingerne for Konti og synkronisering.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire