KOMMUNIKATION
Visning og besvarelse af en meddelelse
KOMMUNIKATION

Visning og besvarelse af en meddelelse

Afhængigt af dine indstillinger for meddelelser vil telefonen afspille en ringetone, vibrerer eller vise meddelelsen kortvarigt i statuslinjen, når du modtager en ny meddelelse.
Der vises også en ikon for ny meddelelse i statuslinjen.
  1. Hvis du vil åbne og læse meddelelsen, kan du:
    • Glide for at åbne meddelelsespanelet (se Åbning af meddelelsespanelet). Tryk på den nye meddelelse.
    • Åbn programmet Meddelelser for at få adgang til og læse meddelelsen.
  2. Mens du læser en meddelelse, kan du:
    Svare med en tekstmeddelelse Tryk på tekstfeltet nederst på skærmen, indtast din svarmeddelelse, og tryk så på .
    Svare med en multimediemeddelelse Indtast din svarmeddelelse, og vælg det emne, du vil vedhæfte til den. Se Afsendelse af en multimediemeddelelse (MMS).
    Ringe til, eller gemme et telefonnummer i meddelelsen Tryk på telefonnummeret. Vælg så, om du vil ringe til nummeret eller tilføje det til dine kontaktpersoner.
    Åbne et link i meddelelsen Tryk på linket for at åbne det i webbrowseren.
    Sende til, eller gemme en e-mail-adresse i meddelelsen Tryk på e-mail-adressen. Vælg så, om du vil sende en e-mail, sende en multimediemeddelelse eller gemme e-mail-adressen blandt dine kontaktpersoner.
    Videresende en meddelelse Tryk og hold på meddelelsen for at åbne valgmenuen, og tryk så på Videresend.
    Undersøge meddelelsesdetaljer Tryk og hold på meddelelsen for at åbne valgmenuen, og tryk så på Vis beskeddetaljer.

Vise og gemme en vedhæftning fra en multimediemeddelelse

Hvis du er bekymret over størrelsen af dine data-downloads, kan du kontrollere multimediemeddelelsens størrelse, før du henter den.
Bemærk:Når Automatisk hentning under MMS-indstillinger er deaktiveret, hentes kun overskriften på meddelelsen. Hent hele meddelelsen ved at trykke på knappen Hent i højre side af meddelelsen. Find ud af mere om meddelelsesindstillinger under Indstilling af meddelelsesvalg.
  • Hvis der er en medievedhæftning, f.eks. et billede eller en video i en modtaget meddelelse, skal du trykke på den for at se indholdet.
  • Hvis vedhæftningen er en kontaktperson (vCard), skal du trykke på den for at tilføje den til dine kontaktpersoner.

Åbn programmet Personer for at se kontaktpersonens oplysninger. Se Personer.

• Hvis vedhæftningen er en aftale eller begivenhed (vCalendar), skal du trykke på den og så vælge den kalender, hvor du vil gemme den.

Åbn programmet Kalender for at se aftalen eller begivenheden.

• Gem vedhæftningen på lagerkortet ved at trykke og holde på multimediemeddelelsen og så trykke på Gem [vedhæftningstype] i valgmenuen.

Visning af push-meddelelser

Push-meddelelser indeholder et weblink. Ofte vil linket sætte dig i stand til at hente en fil, som du har bedt om, f.eks. en ringetone.

Når du modtager en push-meddelelse vises et meddelelsesikon i statuslinjen.

• Sådan åbnes og læses en ny push-meddelelse:
    1. Tryk og hold på statuslinjen og så glide statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet.
    2. Tryk på den nye meddelelse.
    3. Tryk på Besøg websted.
  • Sådan vises alle dine push-meddelelser:
    1. startskærmen trykker du på > Meddelelser.
    2. Tryk på MENU, og tryk så på Push-meddelelser.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire