KOMMUNIKATION
Afsendelse af en tekstmeddelelse (SMS)
KOMMUNIKATION

Afsendelse af en tekstmeddelelse (SMS)

Hvis du overskrider grænsen for antal tegn for én tekstmeddelelse, bliver din sms leveret som én men faktureres som mere end én.
  1. startskærmen trykker du på > Meddelelser.
  2. På skærmen Alle meddelelser trykker du på Ny meddelelse.
  3. Angiv en eller flere modtagere. Du kan:
    • Indtaste telefonnumre direkte i feltet Til. Trykke på Enter-tasten, når du har indtastet hvert telefonnummer.
    • Indtaste de første par bogstaver i en kontaktpersons navn eller startcifre i et mobilnummer. I takt med at du indtaster, vil eventuelle matchende navne med telefonnumre over kontaktpersoner blive vist. Trykke på et navn eller et af kontaktpersonens numre.
    • Trykke på , og vælg så telefonnumrene på de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til. Du kan også vælge kontaktpersongrupper som modtagere. Når du har valgt alle meddelelsesmodtagere, skal du trykke på OK.
  4. Tryk på det felt, der siger Tryk for at oprette, og begynd så at indtaste din meddelelse.
  5. Tryk på for at sende meddelelsen med det samme, eller tryk påTILBAGE for at gemme den som en kladde. Se under Genoptagelse af en kladdemeddelelse for at se, hvordan du åbner og redigerer en kladde.
Bemærk: Din tekstmeddelelse bliver automatisk til en multimediemeddelelse, når du indtaster en e-mail-adresse som modtager, tilføjer et meddelelsesemne, vedhæfter et emne eller indtaster en meget lang meddelelse.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire