Om Meddelelser

Hold kontakten ved lige med vigtige personer i dit liv. Brug programmet Meddelelser til at skrive og sende tekst- (SMS) og multimediemeddelelser (MMS).
startskærmen trykker du på > Meddelelser.

Skærmen Alle meddelelser åbnes og viser alle dine sendte og modtagne meddelelser pænt grupperet i samtaler, efter kontaktpersonnavn eller telefonnummer.

• Rul op eller ned ad listen over samtaler ved at føre fingeren over skærmen.
  • Tryk på en kontaktpersons navn eller nummer for at se udvekslede meddelelser.
Du kan også se dine meddelelser på startskærmen med Meddelelser-widget'en. Hvis widget'en ikke allerede er der, kan du tilføje den ved at følge trinnene i Personaliser din startskærm med widgets.