KOMMUNIKATION
Tilføjelse af Personer-widgets
KOMMUNIKATION

Tilføjelse af Personer-widgets

Hold kontakten ved lige med forskellige vennekredse eller kollegaer i dit liv. Ved hjælp af Personer-widget'en kan du med et tryk øjeblikkeligt ringe til, sende en meddelelse eller se detaljer om en favoritkontaktperson. Du kan tilføje flere Personer-widgets til startskærmen med forskellige grupper kontaktpersoner for hver widget.
  1. Gå til den del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny widget.
  2. Tryk på , eller tryk og hold på startskærmen. Valgmenuen Tilføj på startsiden vises.
  3. Tryk på Widget > Personer.
  4. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  5. Vælg den gruppe, du vil tilføje som en widget.
  6. Træk widget'en til et tomt område på startskærmen, og slip så.
Gentag ovenstående trin for at tilføje endnu en Personer-widget.

Indstilling af standardkommunikationsmetode

1. På skærmen Startside går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontaktperson på widget'en.
  3. På skærmen Vælg standardhandling trykker du på den kommunikationsmetode, du ønsker med kontaktpersonen.

Ændring af standardkommunikationsmetode

1. På skærmen Startside går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på navnet på en kontaktperson på widget'en for at åbne personens kontaktpersonkort.
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Indstil widget-handling.
  4. På skærmen Vælg standardhandling trykker du på den kommunikationsmetode, du ønsker med kontaktpersonen.

Komme i kontakt med en kontaktperson

Sørg for, at du har valgt en standardkommunikationsmetode for hver af kontaktpersonerne i Personer-widget'en. Se Indstilling af standardkommunikationsmetode.
  1. På skærmen Startside går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontaktperson (billedet ikke navnet) på widget'en. Standardkommunikationsmetoden udføres.
Tip: Tryk på navnet på kontaktpersoner for at åbne skærmen med oplysninger om den kontaktpersonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire