Afsendelse af kontaktpersonoplysninger som et vCard

Del nemt dine egne kontaktpersonoplysninger eller om enhver kontaktperson på telefonen.
  1. startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle gør du følgende:
    Hvis du vil sende Gør dette
    En persons kontaktpersonoplysninger Tryk og hold på navnet på kontaktpersonen (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktpersonoplysninger, du vil sende, og tryk så på Send kontakt som vCard.
    Mit kontaktpersonkort
    1. Tryk på [dit navn] Mine kontaktoplysninger.
    2. Tryk på MENU, og tryk så på Send mine kontaktoplysninger.
  3. Vælg, hvordan du vil sende det.
  4. Vælg den type oplysninger, du vil sende, og tryk på Send.
Find ud af, hvordan du sender via Bluetooth under Afsendelse af oplysninger via Bluetooth