Import af en kontaktperson fra Exchange ActiveSync-kontoen

Du kan søge efter en arbejdskontaktperson på Exchange ActiveSync-kontoen og så kopiere den til telefonen.
Du skal først have Exchange ActiveSync-kontoen konfigureret på telefonen. Du gør det på følgende måde Synkronisering med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto.
  1. startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Onlineadressekartoteker trykker du på Firmaadressekartotek.
  3. Indtast navnet, og tryk så på .
  4. Tryk på navnet på den kontaktperson, du vil kopiere til telefonen i listen.
  5. Tryk på Gem til Personer.