KOMMUNIKATION
Import af kontaktpersoner fra SIM-kortet
KOMMUNIKATION

Import af kontaktpersoner fra SIM-kortet

Du kan importere alle dine SIM-kontaktpersoner og gemme dem som telefonkontaktpersoner. Du kan også importere dem som Google-kontaktpersoner eller Exchange ActiveSync-kontaktpersoner, hvis du har konfigureret de relevante konti.
  1. startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på MENU og så på Importer/Eksporter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto konfigureret på telefonen, skal du trykke på typen for de importerede kontaktpersoner.
  4. Vælg en eller flere SIM-kontaktpersoner, der skal importeres, eller importer dem alle.

Tryk på MENU for at importere alle kontaktpersoner, og tryk så på Importer alle.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire