Tilføjelse af nye kontaktpersoner

Opret nyt kontaktpersoner på telefonen. Du kan også oprette kontaktpersoner, der skal tilføjes til Google-kontoen eller Exchange ActiveSync-arbejdskontoen, direkte fra telefonen.
  1. startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på Tilføj kontaktperson.
  3. Vælg Kontakttypen, f.eks. Google eller Microsoft Exchange ActiveSync. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
  4. Tryk på Næste for at fortsætte.
  5. Indtast navn og andre kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter.
    Tip: Tryk på TILBAGE, hvis du først vil lukke skærmtastaturet og nemmere rulle gennem de andre felter.
  6. Rul ned i bunden af skærmen, og tryk på Gem.