KOMMUNIKATION
Overførsel af kontaktpersoner fra din gamle telefon
KOMMUNIKATION

Overførsel af kontaktpersoner fra din gamle telefon

Det er nemt at overføre kontaktpersoner fra din gamle telefon til din HTC Wildfire via Bluetooth. Afhængigt af din gamle telefonmodel kan HTC Wildfire også sætte dig i stand til at overføre andre typer data, f.eks. kalenderbegivenheder.
  1. På startskærmen trykker du på > Overfør data.
  2. På skærmen Overfør data trykker du på Næste.
  3. Tænd for Bluetooth på din gamle telefon, og sæt den i søgbar tilstand.

Hvis du ikke ved hvordan, skal du trykke på Hvordan aktiverer jeg Bluetooth? for at få nogle tip.

4. Tryk på Næste for at fortsætte. HTC Wildfire aktiverer automatisk Bluetooth og søger efter Bluetooth-enheder.
  5. Vælg din gamle telefon i enhedslisten, og tryk så på Næste. HTC Wildfire forsøger så at parre med din gamle telefon.
  6. Glid for at åbne meddelelsespanelet (se Åbning af meddelelsespanelet), og så trykke på parringsmeddelelsen for Bluetooth. Du ser derefter sikkerhedsadgangskoden.
  7. Indtast adgangskoden på din gamle telefon, eller bekræft den bare.
  8. Marker afkrydsningsfeltet Kontaktpersoner (og andre typer data, som du vil importere), og tryk så på Næste.
  9. Når HTC Wildfire er færdig med at importere data, trykker du på Udført.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire