Omorganisering eller fjernelse af widgets og ikoner fra startskærmen

Omorganisering eller fjernelse af widgets og ikoner fra startskærmen

Omorganiser widgets og ikoner på startskærmen for at gøre plads til at tilføje flere emner på startskærmen. Du kan også flytte widgets og ikoner, som du ikke bruger så tit.

Flytning af en widget eller et ikon

1. Tryk og hold på widget'en eller ikonet. Telefonen vibrerer derefter. Løft ikke fingeren.
  2. Træk widget'en eller ikonet til en ny placering på skærmen. Vent ved venstre eller højre kant af skærmen for at trække widget'en eller ikonet til et andet startskærmspanel.
  3. Når widget'en eller ikonet er der, hvor du ønsker det, løfter du fingeren.
  4. Hvis en meddelelse siger, at der ikke er plads til widget'en eller ikonet, skal du trække den/det til højre eller venstre til et andet startskærmpanel.

Fjernelse af en widget eller et ikon

1. Tryk og hold på widget'en eller ikonet. Telefonen vibrerer så, og knappen Telefon skifter til knappen Fjern. Løft ikke fingeren.
  2. Træk widget'en eller ikonet til knappen Fjern.
  3. Når knappen Fjern bliver rød, skal du løfte fingeren.