Tilføjelse af programikoner og andre genveje på startskærmen

Tilføjelse af programikoner og andre genveje på startskærmen

Placer programikoner på startskærmen, så du kan åbne dem hurtigere. Du kan også tilføje genveje til indstillinger og særlige oplysninger, f.eks. bogmærkede websider, en persons telefonnummer og en musikafspilningsliste til startskærmen.
  1. Gå til den del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en genvej. Find ud af, hvordan du gør under Startskærm.
  2. Tryk på , eller tryk og hold på startskærmen. Valgmenuen Tilføj på startsiden vises.
  3. Gør et af følgende:
    • Tilføj et programikon ved at trykke på Program og så vælge et program.
    • Tilføj en genvej til en indstilling eller oplysninger ved at trykke på Genvej og så vælge typen af oplysninger eller indstillingen.
Tilføj et programikon til startskærmen ved også at trykke på for at åbne skærmen Alle programmer og så trykke og holde på et programikon. Uden at løfte fingeren trækker du ikonet til et tomt sted på startskærmen, og så løfter du den.