Ændring af baggrunden

Personalisering af baggrunden med dit bedste billede er en hurtig og nem måde at ændre fornemmelsen af din telefon på og give den et frisk udseende. Gennemse samlingen af baggrunde, der findes på telefonen, eller vælg mellem billeder, som du har taget med kameraet.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Baggrund.
  2. Vælg, om du vil ændre baggrunden på start- eller låseskærmen.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    Android-baggrunde (kun startskærm). Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vælg baggrund.
    HTC-baggrunde Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vælg baggrund.
    Galleri Vælg et billede, som du har taget med kameraet eller kopieret til lagerkortet. Beskær billedet, og tryk så på Gem.
Når du har ændret baggrunden, kan du gemmen den til den aktuelle scene, eller gemme den som en ny scene. Find ud af hvordan under Personaliser din telefon med scener