SÅDAN KOMMER DU I GANG
Visning af kontaktpersondetaljer og kommunikation med en kontaktperson
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Visning af kontaktpersondetaljer og kommunikation med en kontaktperson

Når du har synkroniseret eller tilføjet kontaktpersoner til telefonen, kan du bare trykke på kontaktpersonens billede eller ikon for hurtigt at vælge, hvordan du får kontakt med personen. Du kan også gøre det fra programmet Personer eller Meddelelser.

Afhængigt af de kontaktpersonoplysninger, der er på telefonen, kan du vælge at foretage et opkald, sende en meddelelse eller e-mail, se kontaktpersonens detaljer eller Facebook-profil, eller undersøge personens adresse på Google Maps.

Se Personer og Meddelelser for at finde ud af mere om disse programmer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-wildfire