Åbning af meddelelsespanelet

Når du modtager en ny meddelelse, kan du åbne meddelelsespanelet for at se meddelelsen, påmindelsen eller begivenhedsmeddelelsen
Tryk og hold på statuslinjen, og glid fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet.

Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.

Tip:Du kan også åbne meddelelsespanelet på startskærmen ved at trykke på MENU og derefter trykke på Meddelelser.

Lukning af meddelelsespanelet

Tryk og hold på bundlinjen af meddelelsespanelet, og glid finger op ad skærmen. Eller tryk bare på TILBAGE.