PROGRAMMER & FUNKTIONER
Holde øje med dine aktier
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Holde øje med dine aktier

Få de seneste opdateringer om aktiekurser og markedsindekser, som du følger, i HTC Hub.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på HTC Hub.
  3. Gå til venstre for at flytte til aktielisten.
  4. Hvis du har en lang liste, skal du føre fingeren op eller ned for at gennemgå de aktier, du følger.
  5. Tryk på et emne for at se en aktie handelsoplysninger og prisdiagram for den dag.
  6. Tryk på en anden periode, hvis du vil undersøge aktiens tidligere handelsoplysninger.

Tryk f.eks. på 5D for at undersøge handelsoplysningerne for de sidste 5 dage.

*Indtast din kommentar her ...
htc-titan