PROGRAMMER & FUNKTIONER
Undersøge vejret
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Undersøge vejret

Skal jeg tage en paraply med i dag? I HTC Hub kan du undersøge vejret, før du går.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på HTC Hub.

Du vil se vejruret, der viser vejret for din aktuelle placering. Du vil også se en liste over andre byer og deres vejrforhold.

3. Tryk på vejruret for at åbne vejrskærmen, hvor du kan se flere oplysninger om vejrudsigter for din placering. Eller tryk på en anden by for at se vejrudsigten.
  4. På vejrskærmen kan du trykke på ikoner nederst for at se på hele skærmen, undersøge vejret pr. time eller undersøge vejrudsigter for de kommende dage.
Tip:
  • Opdatere vejroplysningsskærmen ved at trykke på > opdater.
  • Ser du ikke den aktuelle placerings vejrudsigt? Returner til startskærmen, og flyt til Indstillinger > placering for at se, om Placeringstjenester er aktiveret.

*Indtast din kommentar her ...
htc-titan