Scanning af koder, tags og tekst

Vil du scanne noget? Ved hjælp af Vision-søgning kan du bruge kameraet til at scanne masser af ting, som du ser, og så kan du søge efter de ting på nettet.

Du kan scanne QR-koder og Microsoft-tage, som du ser i blade, online eller tegn eller noget andet. Du kan også scanne test, der skal søges efter, få det oversat og indsætte scannet tekst i en meddelelse.

Bemærk: De elementer, du kan scanne og søge efter er forskellige efter land eller region.
RELATERET INDHOLD
PROGRAMMER & FUNKTIONER
*Indtast din kommentar her ...
htc-titan