PROGRAMMER & FUNKTIONER
Grundlæggende om kameraet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Grundlæggende om kameraet

Lige meget om du er på forretningsrejse eller på fritidsrejse, kan du take billeder og videoer med kameraet.
  • På startskærmen trykker du på > Kamera for at åbne programmet Kamera.
  • Eller tryk på knappen KAMERA.
Første gang, du åbner programmet Kamera, bliver du spurgt, om du vil lade det bruge din placering. Hvis du giver tilladelse til det, bliver placeringsoplysninger vist på dine billeder, og du kan se, hvor de blev taget. Når du deler dine billeder, kan andre personer se disse oplysninger.
Tip: Vidste du, at du kan åbne programmet Kamera, selv om skærmen er slukket eller låst? Bare tryk og hold på knappen KAMERA.

*Indtast din kommentar her ...
htc-titan