KOMMUNIKATION
Søge efter e-mail
KOMMUNIKATION

Søge efter e-mail

Når du har konfigureret dine e-mail-konti, føjes et nyt felt til hver konto på startskærmen.
  1. Tryk på et felt på startskærmen for at åbne en e-mail-konto.
    Tip: Hvis du ikke kan se feltet, skal du trykke på på startskærmen og så på e-mail-kontoen i programlisten.
  2. I listen over alle e-mail kan du rulle op eller ned for at skimme e-mail-meddelelser.

Email-meddelelser er pænt grupperet i samtaler. Hvis der er svar frem og tilbage, vil tryk på den e-mail udvide og vise serien af meddelelser.

3. Tryk på en e-mail-meddelelse for at åbne og læse den.
Tip: Hvis du har en lang e-mail-liste, kan du også glide til venstre eller højre for kun at skimme ulæste, markerede eller hastende e-mails.

*Indtast din kommentar her ...
htc-titan