Foretage et opkald

Vigtigt: Nogle SIM-kort har en pinkode (personligt identifikationsnummer), som angives af udbyderen af trådløs tjeneste. Hvis du bedes om en pinkode, skal du indtaste den og trykke på OK. Hvis du indtaster den forkerte pinkode tre gange, bliver dit SIM-kort blokeret. Det skal du ikke være bange for. Kontakt din udbyder af mobiltelefoni, og bed om PUK (PIN Unblocking Key).
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på for at åbne tastaturet.
  3. Indtast det nummer, som du vil ringe til, og tryk så på ring op.

Afbryd opkaldet ved at trykke på afslut opkald.

Tip: Hvis du er klar til at afbryde, men opkaldsskærmen vises ikke længere, skal du trykke på meddelelsen øverst på skærmen og så trykke på afslut opkald.

Personer synes dette var nyttigt
RELATERET INDHOLD
KOMMUNIKATION
*Indtast din kommentar her ...
htc-titan