Svar på nogle ofte stillede spørgsmål
  • 1.
    Kan jeg dele mine mediefiler trådløst, så der er adgang til dem fra andre enheder?
    Ja, du kan dele dine mediefiler trådløst, så der er adgang til dem fra enheder, der har forbindelse til den samme DLNA-server. DLNA-server bliver mellemstation for andre enheder, der kan afspille og få adgang til mediefiler. Hvis du vil afspille mediefiler trådløst, skal du trykke på START > Alle programmer > Afspilning på tilsluttede medier og så vælge det medium, der skal afspilles.
    1 Personer synes dette var nyttigt
  • 2.
    Er der en måde at bruge en mere avanceret lommeregnerfunktion?
    Ja, der er en måde at bruge en mere avanceret lommeregner. Gå til teknisk tilstand i lommeregneren ved at trykke på START > Alle programmer > Lommeregner, og vend telefonen i liggende retning for at understøtte teknisk tilstand.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 3.
    Kan jeg give stemmekommandoer til telefonen?
    Ja, du kan give stemmekommandoer til telefonen for at konvertere dem til handlinger, som enheden udfører. Giv kommandoer ved at trykke og holde på START og klart udtale en kommando til telefonen.

BEMÆRK: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 4.
    Er der en måde at foretage stemmesøgning?
    Der er en måde at bruge stemmesøgning på, på enheden. Brug stemmesøgning ved at trykke og holde på START, og så sige et ord for at søge på internettet.

BEMÆRK: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 5.
    Kan jeg personalisere min ringetone?
    Ja, du kan personalisere din ringetone på enheden. Personaliser ringetonen ved at oprette forbindelse fra enheden til Zune > Oversigt og så højreklikke på lydfilen og klikke på Rediger og så ændre feltet Genre til Ringetone og klikke på OK > Afslut og gå tilbage til Samling, højreklikke på lydfilen og klikke på Synkroniser med XXXX(WP 7.5-telefon).

Undersøg, om du har personaliseret ringetonen fra startskærmen ved at trykke på Alle programmer > Indstillinger > Ringetoner + lyde > Ringetone, hvorefter der vil være en Brugerdefineret-kategori, hvor den personaliserede ringetone skulle være og kan vælges som ringetone.

BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 6.
    Kan jeg personalisere, hvordan min telefon opfører sig under ringen?
    Du kan personalisere, hvordan du ønsker, at telefonen ringer under en opringning. Det afhænger af, om du vil have den til at ringe højere, når den er i lommen og så mindre højt, når du svarer. Få adgang til indstillinger for opmærksom telefon ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Opmærksom telefon, og undersøg ringeadfærden for telefonen.

BEMÆRK: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 7.
    Kan jeg opstille en gøremålsliste på telefonen?
    Ja, du kan lave en liste på telefonen over ting, som du skal huskes på. Tag en note ved at trykke på START > Alle programmer > Kontor, og tryk så på Ny.

BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Nyt er + -ikonet til venstre for menuen.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 8.
    Er der en måde at tage fotos på med forskellige kameratilstande?
    Ja, du kan faktisk tage fotos med frontkamera-, panorama- og serieoptagelsestilstanden. Få adgang til kameratilstandene ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Kameratilstande. BEMÆRK: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 9.
    Hvordan kan jeg forhindre, at telefonen aflader batteriet, når jeg ikke bruger den?
    For at bevare nogen batterilevetid, kan du aktivere strømsparetilstand under indstillingerne for at forlænge batteriets levetid. Få adgang til batteribesparelsen ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Strømsparetilstand. BEMÆRK: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 10.
    Kan jeg dele min internetforbindelse med andre enheder?
    Din telefon kan oprettes som et Wi-Fi-hotspot, som andre enheder kan oprette forbindelse til. Aktiver internetdeling ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Internetdeling > Til. BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 11.
    Har enheden equalizer til dine lydindstillinger?
    Ja, telefonen er udstyret med en indbygget equalizer samt andre indstillinger til lydforbedring. Få adgang til indstillingerne for lydforbedring ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Lydforbedring, og vælg den ønskede forbedring til Lyd og Video. BEMÆRK: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 12.
    Er der en måde, jeg kan skifte fra en opgave til en anden uden at afslutte den første opgave?
    Ja, du kan multitaske på enheden. Brug multitasking ved at trykke på START > Alle programmer og så åbne et program, som du vil arbejde med og uden at trykke på knappen Tilbage. Brug knappen START til at afslutte og åbne et andet program. Skift fra et vindue til et andet ved at trykke og holde på knappen Tilbage for at vise de aktive programmer, der kører, og bare tryk for at åbne programmet.

BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.