Svar på nogle ofte stillede spørgsmål
  • 1.
    Hvordan kan jeg bruge frontkameraet?
    Få adgang til frontkameraet ved at trykke på START > Alle programmer > Kamera, og tryk så på ikonet Skift kamera. BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Ikonet Skift kamera er ikonet under foto-/videoikonet.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 2.
    Er det muligt at gemme et foto med den præcise placering, hvor jeg tog det?
    Ja, det er muligt at tage et foto med alle oplysninger om dets nøjagtige placering i fotoet. Du kan bruge HTC Locations-programmet til det formål. Få adgang til Locations ved at trykke på START > Alle programmer > Placering, tryk på ikonet Tilføj for at tilføje et Footprint, og tryk så på kortbilledet for at hente placeringen, hvorefter placeringens navn og adresse automatisk registreres, men du kan også redigere dem efter eget ønske.

BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.

BEMÆRK 3: Indstillinger for placeringstjeneste skal aktiveres for at bruge denne funktion.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 3.
    Kan jeg scanne stregkoder?
    Ja, du kan scanne stregkoder, QR-koder, Microsoft-tags, bøger, cd'er og dvd'er med Bing-søgning. Scan koder ved at trykke på Søgeikon > Scanningsikon. BEMÆRK 1: Søgeikonet er forstørrelsesglasikonet på de fysiske knapper på telefonen.

BEMÆRK 2: Scanningsikonet er det øje, som er nederst på skærmen i Bing-søgning.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 4.
    Kan jeg kopiere en tekst direkte?
    Du kopierer og indsætter en tekst, der er scannet fra kameraet. Scan en tekst ved at trykke på Søgeikon > Scanningsikon > Scan tekst. BEMÆRK 1: Søgeikonet er forstørrelsesglasikonet på de fysiske knapper på telefonen.

BEMÆRK 2: Scanningsikonet er det øje, som er nederst på skærmen i Bing-søgning.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 5.
    Er der en måde at redigere billedet med effekter?
    Ja, du kan tilføje effekter til fotoet med Fotoforbedring. Få adgang til denne funktion ved at trykke på START > Alle programmer > Fotoforbedring. BEMÆRK: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.