Svar på nogle ofte stillede spørgsmål
  • 1.
    Hvordan kan jeg købe film fra HTC Watch?
    Du kan købe og hente film fra HTC Watch med en konto. Opret eller log ind på en HTC Watch-konto ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Mere > Konto. BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.
    0 Personer synes dette var nyttigt
  • 2.
    Kan jeg bruge min enhed som et trådløst hotspot?
    Ja, din enhed kan være et Wi-Fi-hotspot. Aktiver denne funktion ved at trykke på START > Alle programmer > Indstillinger > Internetdeling > Til. BEMÆRK 1: Alle programmer er den pil, der peger til højre i menuen Start.

BEMÆRK 2: Du skal have en aktiv internetforbindelse, for at denne funktion kan fungere korrekt.