Fabriksnulstilling

Foretag en nulstilling til fabriksindstillinger for at ændre telefonen til den oprindelige tilstand, som da du tændte den for første gang.

Hvis du giver telefonen til en anden, eller telefonen har en vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-nulstilling). Nulstilling til fabriksstandarder er et skridt, du bør overveje grundigt. Det sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udføre en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

Den smarteste måde at foretage en nulstilling til fabriksindstillinger er via indstillingerne.

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på indstillinger > om.
  3. Tryk på nulstil telefonen, og tryk så på ja.

Udføre en nulstilling til fabriksstandarder med telefonens knapper

Hvis du ikke kan tænde for telefonen eller få adgang til indstillingerne, kan du stadig udføre en nulstilling til fabriksstandarder ved at bruge knapperne på telefonen.

1. Sluk.
  2. Tryk og hold på knapperne LYDSTYRKE OP og LYDSTYRKE NED, skal du trykke og holde på knappen TÆND/SLUK. Slip disse knapper, når telefonen tænder og viser en tekstskærm.
  3. Bliv ved med at trykke på knappen LYDSTYRKE NED, indtil muligheden Nulstilling til fabriksstandarder fremhæves, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at fortsætte med nulstillingen til fabriksstandarderne.