Installere en opdatering

Når du ser meddelelsen om en tilgængelig softwareopdatering, kan du udføre opdateringen med det samme. Eller du kan afvise meddelelsen og opdatere senere. Telefonen vil minde dig om det igen om et par dage.
Vigtigt: Har du forberedt telefonen og computeren til opdateringen? Hvis du ikke har det, skal du se i Forberede til en softwareopdatering, om det du skal undersøge og forberede.
  1. Opret forbindelse mellem telefonen og en computer.
  2. Åbn Zune-softwaren (eller Windows Phone 7 Connector for Mac), hvis den ikke åbner automatisk.
  3. Klik på Opdater nu (eller Installer opdateringer).
  4. Sørg for, at telefonen har forbindelse til computeren, indtil du ser en meddelelse om, at opdateringen er færdig.

Rette datoen og klokkeslættet

Hvis du har problemer med at installere en softwareopdatering, kan det være, at telefonen ikke har korrekt dato og klokkeslæt. I de fleste tilfælde angives datoen og klokkeslættet automatisk. Men hvis det ikke er tilfældet, kan det angives manuelt.
  1. Afbryd telefonen fra computeren.
  2. På startskærmen trykker du på .
  3. Tryk på Indstillinger > dato og klokkeslæt.
  4. Sluk for Angiv automatisk.
  5. Angiv den korrekt tidszone, dato og det korrekte klokkeslæt
  6. Genopret forbindelsen mellem telefonen og computeren, og prøv så at installere opdateringen igen.