Forberede til en softwareopdatering

For at sikre, at en softwareopdateringer kan udføres jævnt og uden afbrydelser, skal du forberede telefonen og computeren til opdateringen først. Her er nogle tip om, hvad du skal gøre for at kontrollere og forberede.
  • Hvis dit batteriniveau er lavt, skal du give telefonen en hurtig opladning, før du starter opdateringen.
  • Kontroller, hvor meget ledig plads du har på telefonen, og lav lidt plads til opdateringen. Find ud af, hvor meget tilgængeligt lager, der er, ved at se i Kontrollere telefonoplysninger og -lager.

Fjern et par uønskede programmer, hvis det bliver nødvendigt. Der henvises til Fjerne et program for at se, hvordan det gøres.

Eller slet store filer (f.eks. fotos, videoer eller musik) fra telefonen.

• Sørg for, at du har Zune installeret på computeren. Du skal hente softwareopdateringen. Detaljer findes under Installere og konfigurere Zune-softwaren.
  • Frigør plads på computeren.

Du skal bruge noget plads til at hente softwareopdateringen, gemme en sikkerhedskopi af din eksisterende telefonsoftware og -indstillinger og muligvis synkronisere filer fra telefonen til computeren.

• Sørg for, at computeren har en pålidelig internetforbindelse.

I nogle tilfælde skal du måske skifte fra en Wi-Fi-forbindelse til et trådført forbindelse. Eller du skal måske justere computerens firewall- eller proxy-indstillinger.

• Sørg for, at telefonen er indstillet med den korrekte dato og det korrekte klokkeslæt. Det afgør, hvilke nye opdateringer du har brug for. For at få flere oplysninger se under Rette datoen og klokkeslættet.
Relaterede emner