Sådan henter og installerer du opdateringer

Fra tid til anden vil der være tilgængelige opdateringer af softwaren. Din telefon kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny opdatering.

Selv om telefonen meddeler dig "i æteren" (via telefonens internetforbindelse), når der er en opdatering tilgængelig til afhentning, udføres den faktiske softwareopdatering ikke på den måde. Du skal oprette forbindelse fra telefonen til computeren for at hente og installere en opdateringer.

Indstille den type forbindelse, der skal bruges til at søge efter opdateringer

Kontroller, om telefonen er indstillet til at meddele dig om nye opdateringer. Vælg også den type forbindelse, der skal bruges til at søge efter opdateringer
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > opdatering af telefon.
  3. Sørg for, at afkrydsningsfeltet Giv mig besked, når der er nye opdateringer er markeret.
  4. Vælg, om du vil tillade brugen af telefonens dataforbindelse til at søge efter opdateringer. Hvis du deaktiverer brugen af dataforbindelsen, vil telefonen kun søge efter opdateringer over Wi-Fi, eller når den har forbindelse til computeren.