Beskytte dit SIM-kort med en pinkode

Tilføj et ekstra sikkerhedslag ved at tildele en pinkode (personligt identifikationsnummer) til dit SIM-kort.

Vigtigt: Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Gå til venstre for at flytte til programmer, og tryk så på telefon.
  4. Tryk på omskifteren SIM-sikkerhed Til/Fra for at aktivere den.
  5. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på enter.
  6. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på ret SIM-pinkode, og indtast så en ny pinkode.

Gendanne et SIM-kort, der er blevet låst ude

Hvis du indtaster den forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte gange, vil SIM-kortet blive "PUK-låst".

Vigtigt: Du skal bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til SIM-kortet. Denne kode bliver måske leveret af udbyderen, når du modtager SIM-kortet.
  1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på enter.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på enter.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på enter.