Administrere programmer og lager

Kontrollere telefonoplysninger og -lager

Du kan se forskellige oplysninger om telefonen, f.eks. Windows-telefonens opdateringsversion, tilgængeligt lager og andet.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på indstillinger > om. Du kan se telefonens navn og model samt det samlede lager og tilgængeligt lager.
  3. Tryk på flere oplysninger (eller flere oplysninger) for at se Windows-telefonens opdateringsversion og andre oplysninger.

Ændre programindstillinger

I de fleste tilfælde kan du kun ændre indstillingerne for et program, når du står i programmet. Ved nogle programmer kan du ændre deres indstillinger uden at åbne dem.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Gå til venstre for at gå til programmer.
  4. Tryk på et program eller en kategori for at se, hvilke indstillinger der er tilgængelige, og vælg de indstillinger, du ønsker.

Fjerne et program

Hvis du løber ud for lagerplads, skal du frigøre plads ved at fjerne programmer, som du ikke længere har brug for eller ikke bruger så ofte.

Sletning af et program fjerner det fra telefonen. Det fjerner også eventuelle oplysninger, som programmet indeholdt. Fjern det efter nøje omtanke.

Vigtigt: De fleste af de forudinstallerede programmer kan ikke fjernes.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk og hold på et program, og tryk så på fjern.