INDSTILLINGER & SERVICES
Ændre indstillinger for lyd
INDSTILLINGER & SERVICES

Ændre indstillinger for lyd

Indstille telefonen til lysløs tilstand

Når du bliver ved med at trykke på knappen LYDSTYRKE NED, indtil lydstyrkeniveauet når nul, vil det få telefonen til kun at vibrere. For at kunne sætte telefonen til lydløs tilstand med knappen LYDSTYRKE NED, skal du slukke for vibration under indstillingerne.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > ringtoner og lyde.
  3. Tryk på omskifteren Vibrer Til/Fra for at slukke for vibration.

Vælge meddelelseslyde

Vælg forskellige lyde til forskellige typer meddelelser. Du kan bruge forskellige lyde til indgående tekst- eller chatmeddelelser, voicemail og mail-meddelelser.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > ringtoner og lyde.
  3. Tryk på feltet for hver meddelelsestype, og vælg så en lyd, der skal tildeles til den. Du kan også tænde eller slukke meddelelseslyde for påmindelser og handlinger, f.eks. tastetryk, kameraudløser og andet.

Forbedre din lydoplevelse

Hent den surround sound-følelse, når du ser videoer eller lytter til musik.
Bemærk: Lydforbedringer er ikke tilgængelige, når du bruger et Bluetooth-stereohovedsæt.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > lydforbedring.
  3. Under Lyd og Video vælger du en lydforbedring, som du vil bruge (f.eks. SRS) for musik og video.
  4. Hvis du oprette forbindelse til et trådført hovedsæt eller en ekstern højttaler, kan du vælge mellem forskellige forudindstillede equalizer-indstillinger til forbedring af musikken. For video kan du vælge 5.1 surround sound.
  5. Tryk på for at anvende de nye indstillinger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar