Aktivere batterisparetilstand

Når du aktiverer batterisparetilstand, slukker telefonen automatisk for nogle tjenester og funktioner, som bruger batteriet i baggrunden.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > strømsparetilstand.
  3. Hvis du vil have batterisparetilstanden aktiveret, hver gang batteriet når 20 %, skal du vælge Slå altid batterisparertilstand til, når niveauet er lavt.
  4. Hvis du vil aktivere batterisparetilstand nu og lade det være aktiveret, til næste gang, du genoplader batteriet, skal du vælge Slå batterisparertilstand til nu indtil næste opladning .