INDSTILLINGER & SERVICES
Telefonfunktioner, der kræver opmærksomhed
INDSTILLINGER & SERVICES

Telefonfunktioner, der kræver opmærksomhed

Når telefonen ringer eller under en samtale, kan den fornemme og automatisk reagere på dine handlinger eller dit miljø. Du kan flytte til indstillinger for at finde ud af, hvilke intelligente funktioner, din telefon har til dig.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på indstillinger > opmærksom telefon.
  3. Du finder disse indstillinger:
    Stille opringning ved besvarelse Sænker ringerens lydstyrke automatisk, når du holder og besvarer telefonen.
    Lommetilstand Får telefonen til at ringe højere, når den er i lommen eller tasken, så du ikke har ubesvarede opkald. Når telefonen ikke er i lommen eller tasken, ringer den ved normal lydstyrke.
    Vend for højttaler Vender automatisk højttaleren, når du vender telefonen under et udgående opkald.
    Vend for at gøre ringetone lydløs Gør automatisk ringetonen lydløs, når du vender telefonen.
    Hvis der er nogen indstilling, du vil deaktivere, skal du bare ophæve markeringen i afkrydsningsfeltet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar